Carne de porc cu cartofi

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de stomac de porc
  • sau burta
  • 2 kg de cartofi
  • 300 g jumari marunte
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 cepe)
  • 1 lingurita de boia
  • 1 lingura de untura sau 1 dl ulei
  • putina maiorana

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana si sare. Punem acest amestec in stomac si il coasem. IL fierbem intr-un vas mai mare timp de 2 ore, apoi il punem intr-o tava unsa si il prajim pana devine crocant.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...