Carne de porc cu cartofi

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de stomac de porc
  • sau burta
  • 2 kg de cartofi
  • 300 g jumari marunte
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 cepe)
  • 1 lingurita de boia
  • 1 lingura de untura sau 1 dl ulei
  • putina maiorana

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Calim ceapa in untura si o presaram cu boia. Amestecam ceapa cu cubuletele de cartofi, jumari, piper, maiorana si sare. Punem acest amestec in stomac si il coasem. IL fierbem intr-un vas mai mare timp de 2 ore, apoi il punem intr-o tava unsa si il prajim pana devine crocant.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.

Tocanita de pui cu ceapa si galuste
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca