Carne de porc cu cascaval

Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de carne de porc nu prea grasa
  • 200-250 g de cascaval tare
  • de orice fel
  • 1 pahar de smantana
  • Pentru saramura:
  • sare
  • piper
  • mustar
  • ketchup
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • maiorana
  • rozmarin
  • sau orice alt condiment
  • ulei

Mod de preparare

Pregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem carnea din saramura, le batem putin si le asezonam cu sare si piper. Ungem cu unt un vas yena mai mare si punem in el feliile de carne. Pregatim un sos din cascaval ras, smantana si mustar si il turnam peste carne sa o acopere. Prajim in cuptor preincalzit, la foc mediu, timp de 25 de minute, pana cascavalul devine maroniu.
Alte retete recomandate:

Mancare de dovlecei

Dovlecei cuptor

Ciorba dovlecei

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

Cand eu ma hlizeam cu voi vorba Mitinitei :) sa vedeti ce a facut fata mea Béatrice :))

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca