Carne de vaca inabusita

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr carne macra
  • 4 cepe
  • 50 gr untura
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar apa

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga in untura ramasa cepele taiate in felii foarte subtiri. Intr-un alt vas, se pune un strat de ceapa, se asaza feliile de carne, sare, piper, din nou un strat de ceapa si verdeata tocata marunt deasupra. Se toarna vinul si apa si se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se lasa la fiert pe foc mic pana cand apa scade.


Mancarea se serveste cu paste fainoase sau morcovi sote.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot

Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca