Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesme
Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesmetul inmuiat in lapte, frunzele de patrunjel maruntite, usturoiul, boia, parmezanul ras. Se presara cu sare si piper.
Feliile de carne se ung cu aceasta pasta, peste care se asaza fasiile de morcovi. Pe un capat al feliei de carne se pune ardeiul copt si ouale tari, si pornind din acest capat, se ruleaza carnea.
Se leaga bine cu o ata de bumbac, sa nu se desfaca, se infasoara in folie de aliminiu, si se fierbe intr-o oala cu apa fierbinte timp de 3 ore. Carnea fiarta se preseaza, si, inainte de a fi feliata, se lasa la frigider timp de 24 de ore.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa