Carne de vita cu usturoi si parmezan

Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesme

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 25 kg carne de vita
  • Sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g pesmet inmuiat in lapte
  • 4 linguri frunze de patrunjel maruntite
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • 2 linguri boia
  • 100 g parmezan razuit
  • 1 morcov taiat fasii
  • 3 ardei copti
  • 5 oua tari

Mod de preparare

Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesmetul inmuiat in lapte, frunzele de patrunjel maruntite, usturoiul, boia, parmezanul ras. Se presara cu sare si piper.

Feliile de carne se ung cu aceasta pasta, peste care se asaza fasiile de morcovi. Pe un capat al feliei de carne se pune ardeiul copt si ouale tari, si pornind din acest capat, se ruleaza carnea.

Se leaga bine cu o ata de bumbac, sa nu se desfaca, se infasoara in folie de aliminiu, si se fierbe intr-o oala cu apa fierbinte timp de 3 ore. Carnea fiarta se preseaza, si, inainte de a fi feliata, se lasa la frigider timp de 24 de ore.
Alte retete culinare recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca