Carne de vitel cu mangold

Mangoldul este o planta care poate inlocui cu usurinta spanacul si este la fel de gustoasa, mai ales intr-o mancare cu carne de vitel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - frunze de mangold
  • - ceapa verde
  • - patrunjel
  • - loboda
  • - carne de vitel
  • de preferinta muschi.
  • - bulion de rosii dupa gust

Mod de preparare

Carnea se transeaza ca la snitele si se bate exact ca cele mentionate, apoi se pune la fiert sa dea cateva clocote pentru a se indeparta cu grija spuma.

Frunzele de mangold si celelalte verzaciuni se toaca mai din topor si se undesc in putin ulei, dupa care se pune apa fierbinte si carnea scoasa din prima apa. Se lasa la fiert pana scade si fierbe carnea (fiind batuta cu ciocanul ca la snitele, va fierbe foarte repede). Cand este gata se adauga 1-2 linguri bulion si se potriveste de sare si piper.


Mancarea din carne de vitel cu mangold se poate servi cu felii de lamaie pe deasupra sau doar cu putina zeama de lamaie.

Reteta de carne de vitel cu mangold a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii