Carnea in crusta de zaatar

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata de carne (muschiulet de porc sau carne de pui
  • curcan
  • vitel)
  • zaatar

Mod de preparare

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora.

Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.
Pofta buna!

Reteta Carnea in crusta de zaatar a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Friptura de iepure cu legume

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...