Carnea in crusta de zaatar

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata de carne (muschiulet de porc sau carne de pui
  • curcan
  • vitel)
  • zaatar

Mod de preparare

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora.

Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.
Pofta buna!

Reteta Carnea in crusta de zaatar a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Friptura de iepure cu legume

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...