Carnea in crusta de zaatar

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata de carne (muschiulet de porc sau carne de pui
  • curcan
  • vitel)
  • zaatar

Mod de preparare

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora.

Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.
Pofta buna!

Reteta Carnea in crusta de zaatar a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Friptura de iepure cu legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)

Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca