Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne
Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne si cind carnea este aproape fiarta se adauga cartofii. Dupa citeva clocote, se adauga rosiile sau bulionul, sarea si o parte din verdeata. Se lasa sa scada.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra si zeama de rosii (de la sos)
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa