Pentru cartofi frantuzesti cu pulpa de porc pulpa de porc se spala, se taie, se bate putin si se sareaza. Cartofii se fierb in coaja, se curata de coaja, se taie felii subtiri.
Pentru cartofi frantuzesti cu pulpa de porc pulpa de porc se spala, se taie, se bate putin si se sareaza. Cartofii se fierb in coaja, se curata de coaja, se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece, se fierb de consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Faina se cerne. Carnea se inabusa in 25 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Separat, in 25 g unt topit se adauga faina dizolvata in 50 ml lapte rece, se adauga restul de lapte, se fierbe si se amesteca bine. in tava unsa cu 25 g unt se aseaza alternativ un rand din compozitia obtinuta, un rand de felii de oua. Deasupra, se toarna smantana, cascaval ras; se introduce la cuptor cca 10 minute pana se rumeneste. Se portioneaza.
Cartofii frantuzesti se servesc calde, cu cate 2 felii de friptura per portie.
Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa