Caved catzutz

Ficatul se prajeste intreg in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit. In acelasi ulei se caleste ceapa taiata pestisori pana devine aurie, nu sa se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. ficat de pui
  • 700 gr. ceapa
  • 4 oua mari fierte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficatul se prajeste intreg in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit. In acelasi ulei se caleste ceapa taiata pestisori pana devine aurie, nu sa se arda. Ficatul impreuna cu ceapa si ouale fierte tari se dau prin masina de tocat inclusiv uleiul de la prajit. Pasta rezultata se amesteca cu sare su piper si se da la rece.
Se serveste cu castraveciori murati sau cu salata de rosii sau pe paine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca