Se curata carnea de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi ou
Se curata carnea de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, sare, piper si se amesteca bine. Se ia dupa aceea cantitatea necesara si cu mina uda se da forma dorita, rotunda sau lunguiata. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se servesc cu cartofi prajiti si cu muraturi sau salata.
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj