Chiftele de curcan

Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan (pulpa sau aripa)
  • 2 cepe
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper alb
  • maghiran
  • oregano
  • 250 g bacon feliat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconul feliat. Fasiile de bacon se prind cu o scobitoare ca sa ramane intregi in timpul friptului. Dupa asta pogacelele invaluite in bacon se frig in ulei fierbinte pana slanina devine rosie si crocanta.
Alte retete mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...