Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru aceste chiftele aveti nevoie de 700 g carne tocata fin.
Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru a prepara aceste chiftele se amesteca bine cu ceapa calita in 50 ml de ulei apoi tocata prin masina, ouale si piperul, apoi se fac chiftelute mici pe care le prajim. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu un sos facut din doua radacini de hrean curatat si ras pe razatoarea mica si batuta cu mixerul pana devine spumoasa. Se amesteca, se da gust de sare, se pune pe platou si la final se decoreaza cu patrunjel verde.
Chiftelutele cu hrean si smantana se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii