Am pus repede in robot carnea tocata si legumele si am dat drumul . Le-am dat prin faina si le-am prajit. Am facut un sos simplu de tot : in unt topit
Am pus repede in robot carnea tocata si legumele si am dat drumul .
Le-am dat prin faina si le-am prajit.
Am facut un sos simplu de tot : in unt topit se caleste o lingura de faina; se adauga apa cat sa se faca sosul; se pune si bulion, se potriveste de sare si piper si se adauga chiftelele, se lasa la fiert vreo 20 min dupa care se ia de pe foc si se adauga o foaie de dafin.
Reteta Chiftelute cu sos a fost propusa de Lapona Enigel
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Fursecuri, fursecuri, cine vrea fursecuri? Hai, stiu eu ca nu le refuzati si va plac, mai ales langa o cana de cafea...
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovazOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj