Chiftelute cu sos curry

• se toaca mararul si usturoiul fin si se amesteca cu carnea de pui tocata • se

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute cu sos curry

Ingrediente

  • carne de pui tocata 250 g
  • marar 1/4 legatura
  • usturoi 2 catei
  • praf de lemongrass 1 varf de cutit
  • tortilla 1 foaie
  • curry 1 lingura
  • stafide 2 linguri
  • lapte de cocos 4 linguri
  • oua 2buc
  • ulei 1 lingura
  • paine inmuiata in lapte 2 felii
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• se toaca mararul si usturoiul fin si se amesteca cu carnea de pui tocata
• se adauga praful de lemongrass, sare, piper, ouale si se amesteca
• mai apoi se adauga si feliile de paine inmuiate in lapte, zdrobite in compozitie
• se taie diverse forme din tortilla
• stafidele se lasa la hidratat in apa calduta
• praful de curry se amesteca cu laptele de cocos, ori la foc mic pana se incheaga intr-o compozitie densa, legata
• scurgeti stafidele si adaugati-le peste 
• se modeleaza chiftelutele dupa dimensiunea dorita, iar lingura de ulei se pune pe presa Breville Panini Maker incinsa
• puneti chiftelutele pe presa Breville Panini Maker, inchizand capacul din cand in cand peste ele, pentru a se patrunde uniform – va trebui sa le pregatiti cu presa intredeschisa, pentru a nu le aplatiza
• foaia de tortilla se taie in ce forma se doreste si se se prajeste pe presa uscata, timp de maxim 20 de secunde.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...