Chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi

Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g carne de vaca sau de porc foarte slaba
  • 1 felie franzela uscata
  • 1 lingura apa calda
  • 1 lingurita suc de ceapa
  • sare

Mod de preparare

Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite.

Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancarica de pui sub capac de paine

Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_

Mancarica de pui sub capac de paine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca