Chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi

Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g carne de vaca sau de porc foarte slaba
  • 1 felie franzela uscata
  • 1 lingura apa calda
  • 1 lingurita suc de ceapa
  • sare

Mod de preparare

Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite.

Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos