Pentru chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat.
Pentru chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si painea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.
Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian StyleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj