Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja.
Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se rad fin. Ouale se spala sub jet de apa rece. Usturoiul se curata, se spala si se taie bucati marunte. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Cand se foloseste paine, aceasta se inmoaie si se stoarce. Carnea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rasi sau paine, oua, patrunjel verde, sare, piper pana se omogenizeaza. Se portioneaza, se modeleaza chiftele sub forma rotunda, folosind faina. Se rumenesc in untura sau ulei.
Chiftelutele din carne de vita se servesc calde, cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa