Chiftelute in sos alb

Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca m

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O chifla
  • 50 g sunca afumata
  • 2 fire patrunjel
  • 2 fire busuioc
  • 500 g carne tocata
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • 100 g morcovi
  • 150 g varza
  • 200 g cascaval
  • 500 ml lapte
  • suc de lamaie
  • nucsoara macinata

Mod de preparare

Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.
Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...