Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte put
Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte putin ulei si se pune in amestecul de carne. Se adauga sare, verdeata, piper si un ou, dupa care se framanta bine cu mana. Se formeaza chiftelute mici si rotunde, care se dau apoi prin faina si se prajesc in ulei. Dupa ce s-au prajit, se toarna peste ele un sos de rosii, se adauga o foaie de dafin, se sareaza si se pun la fiert pana dau in clocot o data.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Astazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa