Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Se amestec
Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Se amesteca cu ceapa,oua,patrunjel verde, sare, piper si se framanta pentru uniformizare. Compozitia obtinuta se imparte in bucati, cate 2 la o portie si se modeleaza dand forma rotunda,aplatizata , folosind faina. Se prajesc in lei
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa