Chilli con carne

Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc. Se condimenteaza carnea cu sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 ardei iuti
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 500 g carne tocata de vita
  • o lingura oregano
  • un virf de cutit praf de chimen
  • 3 rosii oparite
  • fara pielita si taiate bucatele
  • 2 linguri bulion
  • 200 g fasole boabe fiarta
  • 100 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, rosiile bucatele si fasolea fiarta si se lasa 20 minute sa fiarba pina scade. Trebuie sa aiba consistenta unui sos gros.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca