Chilli con carne

Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc. Se condimenteaza carnea cu sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 ardei iuti
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 500 g carne tocata de vita
  • o lingura oregano
  • un virf de cutit praf de chimen
  • 3 rosii oparite
  • fara pielita si taiate bucatele
  • 2 linguri bulion
  • 200 g fasole boabe fiarta
  • 100 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, rosiile bucatele si fasolea fiarta si se lasa 20 minute sa fiarba pina scade. Trebuie sa aiba consistenta unui sos gros.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...