Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge
Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.
Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.
Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.
Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!
Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale
Tocana de legume cu ouDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata