Ciocanele de pui Dijon

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 cioc`nele de pui (pulpe inferioare)
  • 1 ceap` medie
  • 2 linguri mu[tar Dijon (cu hrean)
  • 4 PORTII:
  • 100g maionezA
  • 100g miez de paine maruntit
  • 50g telemea de oi rasa
  • 150ml ulei
  • 4-5 frunze de menta
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.

Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.

Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.

Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!

Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...