Ciocanele de pui Dijon

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 cioc`nele de pui (pulpe inferioare)
  • 1 ceap` medie
  • 2 linguri mu[tar Dijon (cu hrean)
  • 4 PORTII:
  • 100g maionezA
  • 100g miez de paine maruntit
  • 50g telemea de oi rasa
  • 150ml ulei
  • 4-5 frunze de menta
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.

Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.

Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.

Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!

Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tocana de legume cu ou

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

Tocana de legume cu ou
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea