Ciolan delicios cu varza si spaghete

Pentru ciolan delicios cu varza si spaghete se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ciolane dezosate
  • 1
  • 5 varza acra
  • 200 g kaizer
  • 2 cepi mari
  • 3 morcovi mari
  • 2 patrunjeli mari
  • 1 sticla de bere
  • 1 pachet de spaghete
  • sare
  • piper
  • ulei
  • maiorana
  • curry
  • mustar
  • un pahar de vin alb
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Pentru ciolan delicios cu varza si spaghete se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza cu piper, oregano, sare, maiorana si curry. Se infosoara carnea cu ajutorul unor betisoare si se aseaza intr-o tava. Se unge carnea cu mustar si in tava se taie rondele de morcovi si patrunjel, precum si de ceapa. Se stropeste totul cu putin ulei si se toarna sticla de bere peste. Se pune la cuptor pentru 1 ora -1 ora si jumatate.

Garnitura: se fierbe un pachet de spaghete, dar cu grija sa nu se lipeasca prea tare spaghetele. Este recomandat sa se rupa in doua cand se pun in apa. Dupa ce au fiert spaghetele, cu ajutorul unui polonic mai mare si a unei strecuratoare se formeaza cosulete din spaghete care se prajesc in ulei pana cand devin maronii si crocante. Se poate apasa mai tare cutitul cand se scot cosuletele din polonic. Intre timp, se pregateste si varza. Se pune varza la calit cu putin piper, foi de dafin, sare, daca e necesar si un paharel de vin.


Servirea se face in felul urmator: se pun doua cosulete de spaghete umplute cu varza calita in farfurie, carnea taiata se aseaza linga cosulete, precum si legumele fierte si putin prajite din tava unde s -a prajit si carnea.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca