Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare. Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita
Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare.
Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita separat in 25 ml de apa. Din smantana amestecata cu galbenusurile de oua si faina se prepara o compozitie care se adauga la ciorba, continuand fierberea inca 10 min.
Separat, din albusuri si untura se prepara o omleta , care se taie cuburi mici si se adauga la ciorba , alaturi de otet. Se fierbe inca 5 min
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa