Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece.
Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Patrunjelul se spala, se taie marunt. Puiul se pune la fiert in apa rece cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, telina, ceapa, jumatate de cub MAGGI si se fierb inca 15 minute. Dupa fierbere, supa se strecoara. Carnea se tine in putina supa strecurata. Faina se dizolva in 150 ml supa rece, se adauga uleiul caldut, se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase si pentru omogenizare. Se fierbe 15 minute, amestecand continuu; treptat se pun ciupercile si supa calda, pana se obtine consistenta pentru ciulama. Se adauga bucatile de carne, care vor fi acoperite de ciulama. Se presara deasupra cu patrunjel verde.
Ciulamaua de pui cu ciuperci si legume se serveste calda.
Bunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa