Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei

Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face rapid si este foarte buna cu mamaliga. Ingredientele sunt: ceapa, ciuperci si pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mic
  • fiert
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 felii telina
  • 1 pastarnac
  • 500 gr ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face asa: se calesc 3-4 linguri de faina in 2 linguri de ulei. Se stinge totul cu zeama de supa, se presara 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin. Se dezoseaza puiul, apoi se adauga carnea in sos. Se fierbe 15 minute. Ciupercile se prajesc in unt, apoi se scot si se pun intr-un mujdei pregatit din usturoi si 2 rosii coapte.


Ciulamaua se serevste cu mamaliguta si ciupercile puse in mujdei.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Iahnie de fasole

Legume la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...