Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face rapid si este foarte buna cu mamaliga. Ingredientele sunt: ceapa, ciuperci si pui.
Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face asa: se calesc 3-4 linguri de faina in 2 linguri de ulei. Se stinge totul cu zeama de supa, se presara 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin. Se dezoseaza puiul, apoi se adauga carnea in sos. Se fierbe 15 minute. Ciupercile se prajesc in unt, apoi se scot si se pun intr-un mujdei pregatit din usturoi si 2 rosii coapte.
Ciulamaua se serevste cu mamaliguta si ciupercile puse in mujdei.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa