Ciuperci cu friganele

Alegeti ciuperci frumoase si tinere pe care le spalati sub jet de apa rece, apoi le asezati pe un servet curat sa se zvante. Tocati marunt ciupercile

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 2 oua
  • unt
  • sare
  • ulei
  • marar verde Pentru friganele: o franzeluta lunga
  • un pahar cu lapte
  • 2 oua
  • sare
  • o lingurita cu zahar

Mod de preparare

Alegeti ciuperci frumoase si tinere pe care le spalati sub jet de apa rece, apoi le asezati pe un servet curat sa se zvante. Tocati marunt ciupercile, clatiti-le in unt si cand sunt aproape rumenite, puneti marar, ouale, batute, sare si piper, dupa gust. Taiati painea in felii, inmuiati-le pe ambele parti in amestecul facut din oua, lapte si zahar si rumeniti-le pe ambele fete in unt. Asezati friganelele intr-o tava, acoperiti-le cu compozitia de ciuperci in strat mai gros. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna! Alte retete cu ciuperci gasiti aici: ciuperci cuptor ciuperci umplute ciulama de ciuperci

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa