Se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins,iar apoi se pun ficateii si ciupercile
Se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins,iar apoi se pun ficateii si ciupercile tocate marunt. Cele doua oua pentru umplutura se bat bine cu faina si se toarna peste ea cand este aproape gata. Totul se amesteca bine cu verdeata tocata si cu sare dupa gust si se umplu clatitele care se impacheteaza plic. Apoi se fac pane, adica se dau prin faina, oua si pesmet si se rumenesc in ulei incins.
Se servesc calde cu smantana si marar tocat.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa