se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar d
se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar dupa cateva minute se adauga si carnea si legumele taiate (rondele). Se toarna putina apa si se fierbe pana cand se inmoi toate ingredientele. Daca e necesar, mai turnati putina apa. Dupa ce s-au fiert toate ingredientele, se adauga smantana si se mai fierbe 5minute.
Alte retete recomandate:
Clatitele marocane sunt extrem de usor de pregatit, si parca au ceva in plus fata de cele cu care am fost obisnuiti toata...
Desert clatite marocaneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa