Coaste de porc cu carnati

se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g coaste de porc
  • 2 carnati
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 nap
  • 1 lingura untura
  • Faina
  • Sare

Mod de preparare

se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar dupa cateva minute se adauga si carnea si legumele taiate (rondele). Se toarna putina apa si se fierbe pana cand se inmoi toate ingredientele. Daca e necesar, mai turnati putina apa. Dupa ce s-au fiert toate ingredientele, se adauga smantana si se mai fierbe 5minute.
Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...