Coaste de porc cu mustar

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem gros cu mustar.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de muschiulet
  • mustar picant
  • 2 dl smantana
  • 50 g margarina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o ungem gros cu mustar.

Se serveste carnea pusa pe o tava, impreuna cu sosul de carne amestecat cu smantana.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...