1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi
1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)
2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.
3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.
4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.
5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.
6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.
7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.
8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura