Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Pentru a pregati costitele va trebuie usturoi, ketchup, mustar, usturoi si cartofi.
Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Coastele de porc se spala se scurg. Usturoiul se zdrobeste si se face mujdei. Mustarul se amesteca cu ketchup-ul. Cartofii si morcovii se taie felii.
Coastele se freaca cu 2-3 linguri de mujdei, delikat, cimbru, piper macinat si tarhon dupa gust si se lasa 10-15 min, apoi se freaca usor coastele cu amestecul de mustar si ketchup.
Se pun intr-o tava cu 200 ml apa si ulei.
Cartofii si morcovii se presara cu putin delikat,piper macinat si boia,se amesteca si se pun langa coaste.
Se tin la cuptor 1 ora, din cand mai punem apa daca e nevoie si ungem coastele cu jiul format.
Pe un platou ornat cu salata verde,se monteaza coastele si legumele si se stropesc cu mujdei de usturoi.
Coaste porc la cuptor cu mujdei se servesc calde.
Setul de tavi antiadezive Calve pentru cuptor de la KitchenShop, imi sunt utile pentru aceasta reteta !
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii