Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se toarna in catron omogenizindu-se bine,
Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se toarna in catron omogenizindu-se bine, se adauga vegeta, bicarbonatul si se da la frigider cel putin o ora sa aibe temperatura de 5-7 grade Celsius.
Tot secretul este ca aceasta compozitie sa fie cit mai rece si inainte de a tavali carnea sau fileul de peste prin compozitie sa nu se uite sa se omogenizeze bine compozitia. Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se da mai intii prin faina cu sare si se pune in tigaie cind uleiul este bine incins dar la foc potrivit.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti