Conopida cu carne

Daca este tinara se inabusa carnea cu ceapa, daca este batrina se fierbe mai mult, se adauga conopida desfacuta in buchetele si se lasa sa dea citeva

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne(vaca
  • vitel
  • pui)
  • 1 conopida mare
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura grasime
  • 3-4 cepe
  • 6-7 rosii sau 1 lingura bulion
  • 1 lingura unt sau 1 lingura smintina sau amindoua
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Daca este tinara se inabusa carnea cu ceapa, daca este batrina se fierbe mai mult, se adauga conopida desfacuta in buchetele si se lasa sa dea citeva clocote. Se adauga rosiile si o parte din verdeata, faina desfacuta in apa rece si se mai fierbe pina ce scade bine. Se adauga restul de verdeata


Se serveste simpla sau cu smintina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...