Cordon bleu din carne de porc

Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de porc (fara os) - 600 g
  • sunca presata - 200 g
  • cascaval - 150 g
  • pesmet - 150 g
  • faina - 100 g
  • ulei - 200 ml
  • oua - 2 bucati
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie betisoare. Sunca presata se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de batut snitele, se adauga cascaval, sunca, se ruleaza (precum sarmalele), se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei pe ambele parti.

Cordon bleu din carne de porc se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prajiti, piure de cartofi, etc.).


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi

 Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...

Ciorba de cartofi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa