Ardeiul, busuiocul si rosia se spala si se usuca cu un prosop. Toate acestea se dau prin masina de tocat, nu inainte de a scoate semintele ardeiului.
Ardeiul, busuiocul si rosia se spala si se usuca cu un prosop. Toate acestea se dau prin masina de tocat, nu inainte de a scoate semintele ardeiului. Se adauga uleiul, sarea si piperul. Din aceasta compozitie se pun 2 linguri deoparte. Restul se amesteca cu un sfert din parmezanul ras. Fiecarei felii de carne i se face un buzunar cu un cutit bine ascutit, si, in acest buzunar vom pune amestecul de parmezan. Se prind cu scobitori.
Feliile de carne se sareaza pe ambele parti. Smantana se amesteca cu compozitia de ardei lasata deoparte, cu pesmetul, cu restul de parmezan si cu boiaua de ardei. Feliile de carne se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de ardei si parmezan. Cu mana se apasa usor pentru ca amestecul sa adere la carne.
In unt incins se frige feliile de carne, pe ambele parti .
Fiecare felie de carne se taie oblic, ca sa se observe umplutura, care este de culoare rosie. Se servesc cu diferite garnituri: de cartofi, orez, salate, dupa gustul fiecaruia. Sa nu uitam sa servim un vin sec.
Aveam cateva pere prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ele. M-am pus pe cautat o reteta rapida care sa contina pere si am...
Prajitura cu pere intregi si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj