Cordon Vert

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne. Patrunjelul se toaca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii de carne de porc sau vitel(cca. 600 gr.)
  • 1 manunchi de patrunjel verde
  • sare
  • cascaval
  • pentru pane: faina
  • ou
  • 50 gr. alune
  • 1 manunchi de patrunjel verde; pentru copt: unt

Mod de preparare

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.

Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori. Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frige pana sunt rumenite.
Se serveste acest preparat pe frunze de salata verde si garnitura dupa dorinta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...