Cordon Vert

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne. Patrunjelul se toaca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii de carne de porc sau vitel(cca. 600 gr.)
  • 1 manunchi de patrunjel verde
  • sare
  • cascaval
  • pentru pane: faina
  • ou
  • 50 gr. alune
  • 1 manunchi de patrunjel verde; pentru copt: unt

Mod de preparare

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.

Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori. Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frige pana sunt rumenite.
Se serveste acest preparat pe frunze de salata verde si garnitura dupa dorinta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...