Se alege fasolea, se spala si se pune in apa rece din ajun. Tot din ajun se spala si costita si se pune la desarat. A doua zi se pun la fiert fasolea
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa rece din ajun. Tot din ajun se spala si costita si se pune la desarat. A doua zi se pun la fiert fasolea, ceapa taiata marunt si costitele taiate bucatele. Se fierb la foc domol. Cine doreste poate adauga si 1-2 foi de dafin. Aceasta mincare nu se scade prea mult. La sfirsit, cind este totul fiert, se pune bulionul si se mai da 2-3 clocote. Se mai poate prepara prajind costita taiata felii, care se serveste pe linga fasole.
Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...
Prajitura cu mere la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura