Costita cu sos

Pentru acasta reteta este necesara costita fara slanina. Se taie in bucati, se spala ca eventualele aschii de oase sa dispara. Carnea se pune in apa s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg de costita
  • 500 ml ketchup
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de zahar brun
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de sos Worchester
  • 100 ml bere
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de mustar
  • 1/2 de lingura de otet
  • praf de chilli
  • piper

Mod de preparare

Pentru acasta reteta este necesara costita fara slanina. Se taie in bucati, se spala ca eventualele aschii de oase sa dispara. Carnea se pune in apa si se pipereaza. Se fierbe. E gata cand carnea iese de pe os. Daca e gata se scoate si se strecoara. Se toaca ceapa, se zdrobeste usturoiul si se prajeste cu un pic de ulei. Se adauga zaharul brun si cand s-a topit se toarna peste el 500 ml de ketchup, uleiul si sosul Worchester, berea, mustarul si otetul. In functie de preferinte se adauga praf de chilli. Se fierbe timp de o ora. Cand este gata carnea se marineaza in sos si se frige pe grill.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...