Cotlet de miel umplut

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste in

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cotlete de miel
  • 1 kg de spanac
  • o lamaie
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste intr-un vas, cu o lingura din lemn, frecandu-se pana cand se formeaza un piure, care se stropeste cu zeama de lamaie.

Cureti si speli cotletul de la miel, apoi tai carnea in lungime si il bati pentru a fi cat mai intins. Condimentezi cu sare, piper si cimbru.

La mijloc, de-a lungul, pui piure de spanac. Rulezi si legi. Asezi intr-o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa si il pui la cuptor. In timpul coacerii stropesti de cateva ori cu sosul format.
Alte retete cuptor recomandate

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Piept de pui la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa