Cotlet de miel umplut

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste in

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cotlete de miel
  • 1 kg de spanac
  • o lamaie
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste intr-un vas, cu o lingura din lemn, frecandu-se pana cand se formeaza un piure, care se stropeste cu zeama de lamaie.

Cureti si speli cotletul de la miel, apoi tai carnea in lungime si il bati pentru a fi cat mai intins. Condimentezi cu sare, piper si cimbru.

La mijloc, de-a lungul, pui piure de spanac. Rulezi si legi. Asezi intr-o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa si il pui la cuptor. In timpul coacerii stropesti de cateva ori cu sosul format.
Alte retete cuptor recomandate

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Piept de pui la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...