Cotlet de porc cu sos picant

Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bate putin si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cotlet de porc fara os 1.100 kg
  • untura 0.100 kg sau ulei 0.100 kg
  • faina 0.050 kg
  • sos picant 1.100 kg
  • patrunjel verde 0.050 kg
  • sare 0.020 kg

Mod de preparare

Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bate putin si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga sos picant si se fierb impreuna circa 30 minute. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra.
Se serveste cald.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute

Crostini cu căpșuni sunt o combinație perfectă între dulce și sărat, cu o aromă subtilă de cimbru și un strop...

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea