Cotlet de porc pane

Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 500 g
  • faina - 40 g
  • pesmet - 100 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • oua - 2 bucati
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de cotlet se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in untura sau ulei pe ambele parti.

Cotletul de porc pane se serveste cald, cu diferite garnituri.

 


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...