Cotlet de porc umplut cu cascaval

Sare, piper, foi de dafin Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute. Luam de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii cotlet
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 g cascaval razuit
  • 2 linguri untura din slanina
  • 1 ceapa razuita
  • Sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Sare, piper, foi de dafin

Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute.

Luam de pe foc si adaugam cascavalul razuit. Batem feliile de carne subtiri, le ungem cu amestecul obtinut anterior si le acoperim cu alte felii de cotlet, le impachetam in folie unsa cu ulei.

Le prajim la gratar.

Le servim cu salata de fasole verde sau uscata.

Putem prepara carnea si in cuptor.
Alte retete culinare gasiti aici:

Salata bulgareasca

Salata de piept de pui cu paste

Salata cu andive si ridichi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos