Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita.
Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se bat cu ciocanul 6 bucati de cotlet, apoi se pudreaza cu Secretul Gustului si se lasa sa stea timp de jumatate de ora, dupa care se frig pe gratar la foc domol. Cotletul de purcel se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita, dam gust cu Secretul Gustului si calim cu putin ulei.
Cotletul de purcel se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita.
Noroc cu provocarile, ca asa mai descopar si eu retete super bune:)))Pentru ca supa s-a dorit de post nu am folosit stok/supa...
Supa crema de spanac cu leurdaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj