Cotlet de purcel cu piure de rosii

Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de cotlet
  • Secretul Gustului
  • salata de castraveti si
  • ceapa
  • pulpa de rosii
  • ulei.

Mod de preparare

Cotletul de purcel cu piure de rosii este o mancare de carne foarte delicioasa. Se bat cu ciocanul 6 bucati de cotlet, apoi se pudreaza cu Secretul Gustului si se lasa sa stea timp de jumatate de ora, dupa care se frig pe gratar la foc domol. Cotletul de purcel se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita, dam gust cu Secretul Gustului si calim cu putin ulei.


Cotletul de purcel se serveste cu salata de castraveti si ceapa, cu pulpa de rosii trecuta prin sita.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata si rom

Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.

Desert tort cu crema de ciocolata si rom
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa