Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, d
Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au prajit, se adauga in uleiul ramas rosiile curatate si taiate in sferturi. Se potriveste la gust de sare, piper si se adauga verdeata si usturoiul tocate. Se lasa la inabusit, apoi se asaza cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul la cuptor pentru aproximativ zece minute.
Se servesc cotletele cu smantana deasupra.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Placinta de dovleac
Tocanita de pui
Nu puteam sa astept Sarbatorile de iarna fara turta dulce, mai ales ca imi place mult sa fac tot ce inseamna forme decupate...
Turta dulce 3Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj