Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, d
Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au prajit, se adauga in uleiul ramas rosiile curatate si taiate in sferturi. Se potriveste la gust de sare, piper si se adauga verdeata si usturoiul tocate. Se lasa la inabusit, apoi se asaza cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul la cuptor pentru aproximativ zece minute.
Se servesc cotletele cu smantana deasupra.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Placinta de dovleac
Tocanita de pui
Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...
Desert chec pufos din albusuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa