Cotlete de berbec la gratar

Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete frumoase
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper.
Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...