Cotlete de berbec la tigaie

Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului. Se bat mai ales pentru a li se da o forma.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului. Se bat mai ales pentru a li se da o forma. Se da sare si piper. Se frig pe ambele parti in untura fierbinte.


Cotletele de berbec la tigaie se servesc cu garnitura de fasole boabe.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...