Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului. Se bat mai ales pentru a li se da o forma.
Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului. Se bat mai ales pentru a li se da o forma. Se da sare si piper. Se frig pe ambele parti in untura fierbinte.
Cotletele de berbec la tigaie se servesc cu garnitura de fasole boabe.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa