Ceapa se taie rondele, usturoiul se zdrobeste. Se curata cartofii si se fierb in apa sarata. Se amesteca uleiul cu frunze de cimbrisor, cu sare si pip
Ceapa se taie rondele, usturoiul se zdrobeste. Se curata cartofii si se fierb in apa sarata. Se amesteca uleiul cu frunze de cimbrisor, cu sare si piper, dupa gust. Se unge carnea cu acest sos, se asaza carnea intr-o tava adanca, unsa cu ulei, cu ceapa taiata si usturoiul pisat alaturi. Se rumeneste in cuptor. Inainte de a fi gata, se pun si cartofii langa carne. Conopida se desface buchetele, se fierbe in apa sarata, se clateste. Carnea fripta se scoate pe folie de aluminiu si se lasa acolo 15 minute. Conopida si cartofii se aranjeaza pe marginea farfuriei. Se amesteca vinul de mere cu sosul de pe friptura, se clocotesc impreuna, se adauga si sosul scurs pe folia de aluminiu si daca e necesar se mai condimenteaza o data.
Alte retete recomandate:
Zacusca de ghebe
Zacusca de legume
Zacusca de peste
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase