Cotlete de miel cu conopida

Ceapa se taie rondele, usturoiul se zdrobeste. Se curata cartofii si se fierb in apa sarata. Se amesteca uleiul cu frunze de cimbrisor, cu sare si pip

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 conopida
  • 600 g cartofi
  • 600 g cotlete de miel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de cimbrisor
  • 100 ml vin
  • Piper (boabe)
  • dupa gusrt
  • Sare (dupa gust)
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele, usturoiul se zdrobeste. Se curata cartofii si se fierb in apa sarata. Se amesteca uleiul cu frunze de cimbrisor, cu sare si piper, dupa gust. Se unge carnea cu acest sos, se asaza carnea intr-o tava adanca, unsa cu ulei, cu ceapa taiata si usturoiul pisat alaturi. Se rumeneste in cuptor. Inainte de a fi gata, se pun si cartofii langa carne. Conopida se desface buchetele, se fierbe in apa sarata, se clateste. Carnea fripta se scoate pe folie de aluminiu si se lasa acolo 15 minute. Conopida si cartofii se aranjeaza pe marginea farfuriei. Se amesteca vinul de mere cu sosul de pe friptura, se clocotesc impreuna, se adauga si sosul scurs pe folia de aluminiu si daca e necesar se mai condimenteaza o data.
Alte retete recomandate:

Zacusca de ghebe

Zacusca de legume

Zacusca de peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu pui si ciuperci

M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!

Ciulama cu pui si ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii