Cotlete de miel impanate

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete cu os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde
  • usturoi verde
  • 4-5 fire de marin
  • 5 - 6 frunze de salvie
  • 100ml ulei
  • 500ml supa de legume
  • 250ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa.

Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa.

Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet,din loc in loc si impanati-le cu bucatele de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de marin si frunze de salvie.

Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si

piper. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati. Adaugam vinul si supa de legume. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 de minute.
Alte retete de Paste:

Friptura de miel coroana

Friptura miel cu cartofi

Pulpa de miel la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa