Cotlete de purcel la gratar

Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • 1 lingurita de untura sau
  • 1 felie slanina
  • sare.

Mod de preparare

Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele daca sunt prea lungi. Se da sare si se tin asa o jumatate de ora. Se frig pe gratarul bine incins si uns cu putina slanina cruda.


Cotletele de purcel la gratar se servesc cu legume.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...